Kies voor yoga de juiste yogamat.

Wat is Yoga ayurveda nu echt?

Meer informatie over bewust consumeren:

Waarom Biologische kleding?

Zelf zuiverings mogelijkheden

Meditatiekussens

Wassen met wasnote al duizende jaren

Het nut van mineralen-vitamines

waterzuiveren waarom zou je dat doen?

Helende werking van mantras

Geen copyright voor deze sitel

Informatie over verantwoordelijk leven
De website is een privé initiatief

Aanlichting tot hoe je dingen kunt zien  

Bewust consumeren

Rijk zijn we als samenleving geworden door de aarde leeg te trekken maar zijn we daar ook rijk van geworden als mens. De belasting op het milieu wordt steeds groter als we niet bereid zijn een omslag te maken, en daar ziet het wel naar uit. Vegetariër hoef je niet te zijn maar met minder vlees kan heel goed.


We hebben 3 ½ keer Nederland nodig om voor onszelf vlees te kunnen produceren. Dieren worden van hot naar her getransporteerd om op ons bordje te komen liggen. We kunnen onszelf niet eens voorzien van eten en worden zoet gehouden door ‘Brood en spelen’, geef de menigte iets te spelen dan nemen de rijkste der aarde, het brood.


Een mooi voorbeeld is het voetbal uitgezonden door de publieke omroep, miljonairs die een balletje trappen voor de broodheren met op de tribunes het niets vermoedende volk.


We zullen ons uitgave patroon moeten aanpassen willen we sociaal en verantwoord kunnen leven. Zullen we daarom gewoon niet meer klagen maar verdragen en ons aanpassen aan wat de aarde ons kan geven? Samenleving

Ethiek
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Volg ons: